Volonteri


Konkurs za volontere je otvoren za sve starije od 18 godina koji žele da se uključe u naše aktivnosti i pridruže svetu konja i konjanika.
Kako možete da pomognete?
- Volonteri nam pomažu u svakodnevnoj brizi oko konja (timarenje i četkanje konja, održavanje higijene opreme i pribora, lonžiranje konja, izjahivanje....)
- Volonteri se uključuju u programe za decu i asistiraju trenerima i učiteljima u toku časova, radionica i drugih aktivnosti
- Volonteri koji žele da rade sa decom sa smetnjama u razvoju mogu da se uključe u program Terapije uz pomoć konja
- Volonteri pomažu i u akcijama promocije kluba, organizovanju različitih aktivnosti za goste i članove i u svakodnevnim aktivnostima vezanim za školu jahanja, rekreativno i sportsko jahanje.
-Kroz naše programe volonteri stiču iskustvo u radu sa konjima. Konji su zadivljujuće, plemenite životinje, a da bismo postali njihovi prijatelji, moramo da znamo mnogo o njihovim potrebama, ponašanju i komunikaciji.
- Kroz naše programe volonteri stiču iskustvo u radu sa decom, kao i decom i odraslima sa smetnjama u razvoju. Ovi programi su posebno interesantni studentima srodnih profesija.
- Jeste li znali da boravak sa konjima umanjuje stres? Pružamo vam priliku da pobegnete od dosadne svakodnevnice i gradske vreve i opustite se na potpuno drugačiji, originalan način.
- U konjičkom klubu postajete deo sjajnog tima. Možete da upoznate ljude sličnih interesovanja i družite se sa njima u prirodi.


Obuka volontera održava se u prostoru konjičkog kluba. Časovi se održavaju jednom nedeljno. Nije potrebno da imate bilo kakvo predznanje o konjima ili jahanju.

U toku prva četiri časa volontere upoznajemo sa sa svim programima konjičkog kluba, a nakon toga odabirate u koje ćete se od njih uključiti. Dalja obuka podrazumeva praktične vežbe u okviru odabranih programa, kao i obuku jahanja!

Možete se odmah prijaviti, a mi ćemo vas kontaktirati za dalji dogovor o terminima.


Formular za prijavu

Ime:
Prezime:
Zanimanje:
Datum rođenja:
E-mail:
Broj telefona:
pol: Muski      Zenski

Dosadašnje iskustvo u volonterskom radu, radu sa životinjama i decom:


Navedite razloge zbog kojih želite da se priključite volonterskom timu: