Učimo sa konjimaKako to učimo sa konjima? Čemu sve oni mogu da nas nauče?
Odgovor na to pitanje je predugačak, zato ćemo se osvrnuti samo na ono najbitnije.

Prvo, učenje uz pomoć konja je edukativni pristup u kojem se na osnovu iskustva, kroz raznovrsne aktivnosti sa konjima, stiču važne životne veštine i postižu obrazovni, profesionalni ili lični ciljevi.

Aktivnosti sa konjima ne podrazumevaju samo jahanje. Često će polaznik imati druge zadatke i izazove u toku druženja i rada sa konjima. Kroz program svako stiče one veštine koje su mu potrebne, bilo da je to usvajanje predškolskog i školskog znanja, vežbanje socijalnih veština i komunikacije, ili povećanje svesti o okruženju radi senzorne integracije.

Verujemo da svako može da se uključi u ovaj program, jer je konj najveći učitelj – uz njega ćemo se rado odvažiti da savladamo i najteže izazove. Jedan od razloga velike efikasnosti programa je upravo – motivacija! Spremnost da radimo na sebi, naučimo i postignemo uspeh, što je posebno primetno kod dece.

U program mogu da se uključe deca i odrasli sa različitim teškoćama. Za svakoga se pravi individualni plan rada, u dogovoru sa roditeljima/lekarima/terapeutima.

Aktivnosti sa konjima u prirodi su uvek zabavne, a učenje nije teško kada je učionica šuma, a učitelju pomaže – konj.

CENE
Jedan termin (30 min)
1.000 din
Mesečna članarina (jedan termin nedeljno)
3.000 din
Mesečna članarina (dva termina nedeljno)
4.000 din