Terensko jahanjeKonjički klub “Bojčin” se nalazi na obodu Bojčinske šume, u blizini reke Save. Jahači mogu da uživaju u doživljaju netaknute prirode. Na raspolaganju su nam 680 hektara stare hrastove šume, mnogobrojne staze između njiva, pašnjaci, livade i nasip pored reke.

Jahanje je u prirodi je poseban doživljaj u svakom godišnjem dobu.

Terensko jahanje namenjeno je članovima i gostima kluba – jahačima koji su završili obuku engleske škole jahanja u našem ili drugom klubu. Potreban je barem rekreativni nivo veštine. Ukoliko jahač nema potvrdu o završenom kursu škole jahanja, naši instruktori će proceniti njegovo znanje u manježu neposredno pre polaska na teren i u skladu sa procenom odabrati konja, stazu i tempo jahačkog izleta.

Gosti uvek jašu u pratnji barem jednog člana kluba koji poznaje teren.

Za iskusne jahače u dobroj kondiciji organizujemo celodnevne izlete na konju do manastira Fenek ili Nautičkog sela. Izleti uključuju i ručak u restoranu “Bojčinska koleba”.

I početnici koji nisu završili školu jahanja mogu da uživaju u druženju sa konjima u prirodi. Moguće je organizovati šetnju na konju kroz šumu, pri čemu neko od članova kluba vodi konja.

Za terensko jahanje obavezno je nošenje zaštitne kacige koju možete pozajmiti u klubu. Termini se zakazuju u dogovoru sa osobljem kluba.

CENE
Terensko jahanje
1.000 din po satu