Konjički kampovi - leto 2021.Konjički klub „Bojčin“ i ovog leta organizuje konjičke kampove - još jedan letnji raspust u prirodi i zabavi sa konjima.

Nakon tri godine organizovanja kampova i druženja sa decom, otkrili smo da su kampovi više od zabave i ispunjenja ljubavi prema konjima. Ovakve avanture su deci potrebne. Moderno doba donelo nam je život u četiri zida među kojima smo zadubljeni u ekrane svojih televizora, računara i telefona. Šta je sa onim detinjstvom koje se provodi napolju? Kada trčimo po šumi i igramo se štapovima i kamenčićima bez brige što ćemo se isrpljati? Kada se penjemo na drvo u voćnjaku i pomažemo baki da nahrani živinu jer nam je zabavno da tražimo gde su koke snele jaja. Kada smo okruženi životinjama i zadubljeni u igru i ne želimo da uđemo unutra, jer sva zabava je tamo napolju.

Naši kampovi se održavaju u zaštićenom prirodnom dobru Bojčinska šuma i osmišljeni su tako da deca gotovo uopšte ne provode vreme u zatvorenom prostoru. Druženje sa konjima je na prvom mestu, ali tu su i druge aktivnosti u kojima možemo da uživamo napolju!

Šta ćemo sve raditi u konjičkom kampu?

-Imaćemo časove jahanja dva puta dnevno (pre i posle podne); časovi su prilagođeni uzrastu i iskustvu – od uvodnih časova za početnike i igara na konju, do voltažiranja i izazovnog dresurnog jahanja

-Naučićemo kako da brinemo o konjima

-Ići ćemo na izlet konjskom zapregom

-Imaćemo raznovrsne radionice kroz koje ćemo naučiti mnogo toga o konjima i prirodi, kao i druge aktivnosti: streličarstvo, sportske igre, društvene igre i večernju zabavu Uživaćemo u prirodi i jahanju kroz šumu

-Provešćemo sedam dana bez mobilnog telefona, televizora i računara, da se uverimo da je i to moguće!

-Hranićemo se zdravo; restoran Bojčinska koleba će za nas spremati raznovrsne domaće specijalitete i poslastice

-Imaćemo obavezu da brinemo o našim konjima – da ih hranimo, pojimo, timarimo, kupamo, održavamo opremu za jahanje i druge aktivnosti koje su svakodnevna dužnost jednog ozbiljnog konjanika

-Ići ćemo na pravo pravcato kampovanje, gde ćemo ložiti vatru i sami spremati ručak

Ove godine imamo pojačanje! – o deci će brinuti učitelj, stručnjak u radu sa decom, kada god ona nisu pod nadzorom trenera konjičkog kluba.

I, da znate – nismo zaboravili na „veliku decu“ – i ove godine ćemo organizovati konjički kamp za odrasle sa prilagođenim programom. Konjički kamp je avantura za sve uzraste!

Pravilnik ponašanja tokom konjičkih kampova


TERMINI ZA DECU 2021.
01.-07.jul
20-26.jul
03-09.avgust
Cena: 24.000 din

TERMINI ZA ODRASLE
14.-20.septembar
Cena: 21.000 din