Konjički kampoviAko poznajete neko posebno dete koje je ludo za konjima, konjički kamp je pravi način da se provede deo raspusta!

Kamp nudi brojne aktivnosti sa konjima: vožnju zapregom, atletiku na konju, jahanje u prirodi i časove jahanja. I bez brige, ako to nije dovoljno, između tih aktivnosti još uvek se priča o konjima! Učimo kako da brinemo o konjima, timarimo ih, kupamo i kroz zabavne časove i radionice učimo mnoge zanimljivosti o konjičkom sportu, opremi za konje, rasama…

Konjički kamp je letnja avantura za svu decu školskog uzrasta koja vole konje – bez obzira na prethodno znanje i iskustvo. Sve aktivnosti su prilagođene uzrastu, iskustvu i nivou veštine.

Svi konji imaju mnogo iskustva u radu sa decom i u toku cele godine učestvuju u programima kluba – od dresurnog i terenskog jahanja do rada sa početnicima i programa terapije uz pomoć konja.

Kamp se održava u prelepoj prirodi Bojčinske šume nadomak Beograda. Deca su smeštena u bungalovima u šumi. Pored jahanja i druženja sa konjima očekuju nas i prave kamperske aktivnosti: loženje vatre, šetnje u šumi, timske igre i još neka iznenađenja.

CENA
15.000 din
20% popusta za drugo dete