Bojčinske konjičke igre 2021.Četvrte tradicionalne „Bojčinske konjičke igre“ održaće se 17.10. 2021. godine sa početkom u 11 časova. Program i ove godine počinje međunarodnim takmičenjem u paradresurnom jahanju, gde će deca iz klubova i udruženja iz Srbije i regiona prikazati svoje veštine. Ovogodišnja manifestacija realizuje se uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kroz projekat „Terapijsko jahanje kao instrument socijalne integracije osoba sa invaliditetom“.

Od 14 do 16h publiku očekuju prikazi modernih i tradicionalnih konjičkih veština: timsko dresurno jahanje, voltažiranje – atletika na konju, konjički agiliti i konjički liberti, kao i uzbudljiv turnir u viteškim igrama i prikaz džaustinga – viteškog megdana. Manifestaciju će uveličati naši dragi prijatelji i kolege iz udruženja „Beli orlovi“, koji će doneti duh i atmosferu srednjeg veka, doba lepih dama i odvažnih vitezova. Pozivamo Vas da prisustvujete petnaestoj tradicionalnoj „Bojčinskoj paradi“ koja će se održati 17.10.2020. u Bojčinskoj šumi.

Kao i svake godine, koristimo ovu priliku da pomognemo onima kojima je pomoć uvek potrebna, a posebno pred zimu, kada treba obezbediti hranu i toplu štalicu. Nakon završetka programa naši konji će biti tu da se druže sa posetiocima koji žele da se fotografišu ili oprobaju u jahanju, a sve prihode ćemo donirati Azilu za konje „Staro brdo.“

Nadamo se da ćete biti naši gosti!

Program:
11.00 - 13.00
Međunarodno takmičenje u paradresurnom jahanju
14.00 - 16.00
Prikazi konjičkih veština: timsko dresurno jahanje, voltažiranje, konjički agiliti, konjički liberti i viteški turnir